У Ірпені затримали дилерів, які збували наркотики через телеграм-канал

13 січня правоохоронці затримали дилерів, котрі збували наркотичні речовини за допомогою популярного Інтернет-месенджера. Про це повідомили на сторінці у Facebook Ірпінського відділу поліції ГУНП в Київській області.

Під час проведення негласних слідчих та оперативно-розшукових заходів за місцем проживання в м. Ірпені  було виявлено гр. Б., 1999 р.н. та гр. С., 1998 р.н.. Обоє громадян раніше не судимі і проживають в м. Ірпені.

Участь в операції взяли: працівники кримінальної поліції Ірпінського ВП спільно з управлінням протидії наркозлочинів ГУНП в Київській області за участю працівників полку особливого призначення та під процесуальним керівництвом Ірпінської місцевої прокуратури.

У затриманих знайшли і вилучили:
– пакети з рослинною речовиною зовні схожою на “канабіс”.
– стретч-пакети з розфасованою речовиною рослинного походження, зовні схожою на “канабіс”.
–  банківські картки та рекламні візитівки.
– мобільний телефон з чатом в телеграм-канал по продажу наркотичного засобу “канабіс”.

Наразі зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1, ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
Вище вказаним громадянам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.