У гідрологічному заказнику “Криничка” в Ірпені провели велику толоку

Учора в Ірпені у гідрологічному заказнику “Криничка” організували велику толоку. Про це розповів голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

“Ця субота в Ірпені стала справжнім днем екології. З самого ранку у гідрологічному заказнику “Криничка” розпочалася велика толока. Організували її інспектори Муніципальної варти”, – повідомив Карплюк.

До толоки долучилися представники КП “Управління благоустрою міста”, ОСН “Мужеловський” та небайдужі мешканці міста. Прибирали сміття, встановлювали охоронні знаки, висаджували дерева.

Нагадаємо, вчора також відбувся флешмоб “Stars Eco Challenge, plogging” по прибиранню місцевості від сміття за ініціативи ГО “Епіцентр — дітям”. Ірпінь прийняв естафету від ТМ Coca Cola і став наступним учасником всеукраїнського челенджа у форматі “плогінг”. Це збір сміття на місцевості під час пробіжки.

В ірпінському флешмобі взяли участь більше сотні молодих людей – учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій, студенти Фіскального університету, учасники соціального руху “Територія спорту”, а також гості з Тернополя та Києва.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.