Тепло, але місцями дощі: прогноз погоди на тиждень

Після досить холодних для вересня і похмурих днів в Україну йде невелике потепління. Так, цього тижня синоптики обіцяють теплі, дощові дні.

У понеділок, 30 вересня, в Ірпені погода буде такою:

Вночі температура повітря опуститься до +11…+12°C, вранці повітря прогріється до +12…+15°C, вдень повітря прогріється до +18…+20°C, ввечері температура повітря опуститься до +14…+18°C.

Протягом усього дня в Ірпені буде триматися хмарна погода. Ввечері очікується дощ.

У вівторок, 1 жовтня, в Ірпені, характер погоди буде такий:

Вночі температура повітря опуститься до +13…+14°C, вранці температура повітря опуститься до +12…+14°C, вдень повітря прогріється до +14…+15°C, ввечері температура повітря опуститься до +10…+14°C.

Ввечері в Ірпені на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Ранковий дрібний дощ закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується.

У середу, 2 жовтня, в Ірпені погода буде такою:

Вночі температура повітря опуститься до +10…+12°C, вранці повітря прогріється до +12…+16°C, вдень повітря прогріється до +17…+21°C, ввечері температура повітря опуститься до +16…+19°C.

Ранок та вечір в Ірпені будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів.

У четвер, 3 жовтня, в Ірпені характер погоди буде такий:

Вночі температура повітря опуститься до +14…+15°C, вранці температура повітря опуститься до +13…+14°C, вдень температура повітря опуститься до +11…+13°C, ввечері температура повітря опуститься до +9…+11°C.

Ясною погодою нас цей день не порадує – хмари в Ірпені закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися сильний дощ.

У п’ятницю, 4 жовтня, в Ірпені погода буде такою:

Вночі температура повітря опуститься до +8…+9°C; вранці повітря прогріється до +9…+10°C; вдень повітря прогріється до +11…+13°C, ввечері температура повітря опуститься до +9…+11°C.

З ранку до самого вечора в Ірпені небо буде вкрите хмарами. Удень очікується дощ, проте до вечора він повинен послабшати.

В суботу, 5 жовтня, в Ірпені характер погоди буде такий:

Вночі температура повітря опуститься до +7…+9°C; вранці повітря прогріється до +8…+11°C; вдень повітря прогріється до +11…+13°C, ввечері температура повітря опуститься до +10…+12°C.

Весь день в Ірпені буде хмарним. Дрібний дощ розпочнеться у другій половині дня, але припиниться ще до приходу вечора.

В неділю, 6 жовтня, в Ірпені погода буде такою:

Вночі температура повітря опуститься до +8…+9°C; вранці повітря прогріється до +9…+11°C, днем повітря прогріється до +12…+14°C, ввечері температура повітря опуститься до +10…+12°C.

Хмарна погода протримається в Ірпені увесь день. Без опадів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.