У Фіскальному університеті відбувся “Осінній кубок КВН”

20 жовтня 2016 року у Фіскальному університеті відбувся “Осінній кубок КВН Університету ДФС України”. Про це повідомляється на офіційному сайті вишу.

0d9027_9e87407976714c3dbd825662cc0ac084-mv2

На свято завітали керівництво університету, керівники інститутів і факультету податкової міліції, а також усі бажаючі. “Гра на сцені була дуже запальна, весела та креативна. Кожна команда показала себе з найкращої сторони. Всіх учасників підтримав зал гучними оплесками. Вибір команди-переможниці був дуже напружений та складний, так як всі команди виклалися на сто відсотків і були неймовірними та неповторними”, – йдеться в повідомленні.

Організаторами заходу виступили Профком студентів та курсантів Університету ДФС України, Ірпінський державний коледж економіки та права і команда КВН “Ірпенчане”. За результатами конкурсу журі оголосило переможців, якими стали команда факультету податкової міліції “Все по чуть-чуть”.

Виборовши перше місце серед команд Університету ДФС України, вони довели, що ми найкращі не тільки у військовій підготовці, а й у веселій грі КВН.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.