У День працівника культури Національна капела бандуристів підірвала ірпінську публіку

Сьогодні в Ірпені пройшли урочистості до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. З нагоди свята у Центральному будинку культури зібралися керівники усіх мистецьких закладів регіону, фольклорні ансамблі та аматорські колективи, народні майстри, представники міської адміністрації та мешканці Ірпеня.

“Дуже багато культурних заходів проходить сьогодні в Ірпені. Щотижня, якщо не щодня, ірпінська публіка має нагоду відвідувати різноманітні літературні вечори, художні виставки, мистецькі зустрічі, концерти та вистави. Я знаю, яка це важка праця все організувати і провести на високому рівні. Дякую вам за те, що в Ірпені таке активне культурне життя!”, – звернувся до гостей заходу перший заступник Ірпнського міського голови Дмитро Христюк.

Уже традиційно найактивніших з тих, хто “просуває культуру у народ” нагородили почесними грамотами та відзнаками. Відмітили також юних переможців обласних та всеукраїнських мистецьких конкурсів та фестивалів. Почесну грамоту Міністерства культури України отримала напередодні й начальник відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

“Ця грамота, не моя, хоч і написано на ній моє ім’я. Вона наша, спільна, шановні мої колеги! Дякую вам усім за роботу, за те, що бережете та примножуєте культурно-мистецькі надбання нашого краю! Пишаюсь тим, що кожен з вас доклав часточку своєї праці для утвердження Ірпеня, як культурної столиці України”, – зазначила Антонюк.

Але, безсумнівно, найяскравішим подарунком, який отримали ірпінці до Дня працівника культури став виступ Національної заслуженої капели бандуристів України ім. Г. Майбороди. Неймовірне виконання народних пісень під художнім керівництвом Юрія Курача подарувало масу незабутніх емоцій та, без перебільшень, підірвало публіку Будинку культури.

“Правда Ірпеня” переконливо рекомендує уважно стежити за мистецькими афішами Ірпеня і не упускати нагоди побувати на концертах відомих українських артистів та зустрічах з відомими людьми мистецтва. Найчастіше мистецькі заходи в Ірпені проходять безкоштовно.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.