ТОВ «Відважних» та Інвестиційна група «MOLODIST» подарували квартиру ірпінській борчині Ірині Коляденко

0A00D130-B174-4D30-BE86-EC7FB138489D

Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «MOLODIST» подарували квартиру в новобудові Ірпеня бронзовій призерці Олімпіади в Токіо, ірпінській борчині Ірині Коляденко. Про це повідомляють на офіційному сайті ТОВ «Відважних».

Це сталося одразу після того, як спортсменка вирішила віддати квартиру, подаровану їй напередодні губернатором, своєму тренеру Володимиру Яременку. Про це вона емоційно розповіла на своїй сторінці у Фейсбук. 

«Вчора відбулась дуже важлива та така потрібна подія в моєму житті. Губернатор Київської області Володін Василь Геннадійович вручив мені ключі від моєї квартири в моєму місті Ірпінь. І ось сьогодні я тримаю право власності на однокімнатну квартиру на 41 м. кв. Але…. Але за всіма моїми перемогами стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю протягом восьми років, який не тільки мене тренує, а й завжди був поряд. І хоч у нашій країні, на жаль, тренерів залишають поза увагою, але я все ж хочу сказати своєму тренеру “ДЯКУЮ”!!! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку», – написала Ірина.

«Сертифікат на квартиру в Ірпені» спортсменці вручили директор Інвестиційної групи «MOLODIST» та СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак разом з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним. Міський голова закликав інші громади наслідувати приклад Ірпеня. «Даруйте квартиру олімпійцю та його тренеру», – зазначив Маркушин.

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 16 житлових комплексів, у яких уже проживає 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tawn Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» будує ЖК «Novator Irpin» та ЖК «Burgundia».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.