В Ірпені відкрили сквер Мами, – відео

Такої масштабної радісної події в мікрорайоні «Машторфу» в Ірпені не було вже давно. Кожен клаптик зеленої зони на перетині вулиць Мечникова та Джерельної заповнений дітьми, мамами, татусями, бабусями, мешканцями й гостями міста. У День Незалежності тут врочисто відкрили  сучасний сквер – сквер Мами. І тепер він належить громаді.

«Витрачено приблизно сім мільйонів гривень – і жодної копійки бюджетних грошей сюди не вкладено. Я хочу подякувати тим підрядникам, тим меценатам, тим будівельникам, які фінансували цей сквер. Робота йшла майже два місяці, і ми максимально старалися, щоб на День Незалежності ми його відкрили», – розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Містяни кажуть – територія змінилась невпізнанно. Раніше тут не було ні ось цих прекрасних квітів і кущів, ні цих доріжок, на яких діти зможуть кататися на роликах, скейтах, самокатах. Не було й цього тротуару вздовж дороги, і лавочок, на яких зараз відпочивають люди, також не було. Важко уявити, що зовсім недавно на цьому місці були лише дерева й сухе гілляччя на землі.

«Мені здається, що це місце не тільки здорового способу життя, а ще й місце щасливих людей. Я вітаю вас іще з одним таким щасливим місцем, особливо для матусь. Я, як мама, знаю точно, що це гарно – є де погуляти, є де посидіти і є де відпочити. Тож зі святом вас, із такою чудовою зоною відпочинку! Із Днем Незалежності, країно!», – зазначила заступниця голови Київської облдержадміністрації Тетяна Щербак.

Організатори свята влаштували веселі забави для дітей, а для дорослих запропонували показ мод – демонстрацію льняних суконь від українських брендів. Відтепер сквер Мами має всі умови для найрізноманітніших культурних заходів.

Оновлене місце відпочинку встигли оцінити не лише місцеві, але й гості Ірпеня.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.