ТОП-ідеї швидких сендвічів до сніданку

Грінки на сніданок – що може бути простіше і смачніше?! Скибочки хліба замочуються у суміш яйця з молоком й обсмажуються на сковороді. Але креатив ніхто не скасовував, тому є пропозиція перетворити прості грінки в оригінальні сендвіч-роли.

Ну ось, наприклад. Свіжий хліб ріжемо на скибочки. Дуже важливо, щоб хліб був дуже свіжим, тому що його потрібно трохи розкачати качалкою, попередньо зрізавши скоринку. Потім кожну скибочку намастити вершковим сиром (взагалі підійде будь-який м’який сир – типу фети) і зверху покласти кілька шматочків яблука. Яблуко краще очистити від шкірки і нарізати соломкою. І ось тепер з кожної скибочки згорнути рол і обсмажити на пательні не більше 30 секунд з кожного боку. Ці сендвічі можна назвати десертними.

Можна приготувати закусочні сендвіч-роли.

З хлібом у всіх наступних випадках робимо як в першому рецепті – беремо дуже свіжий, зрізаємо скоринку і трохи розгортаємо.

Що стосується начинки, то поєднання продуктів можуть бути найрізноманітнішими:

  • м’який сир і шинка, нарізана тонкою соломкою;
  • курка, змішана з тертим сиром і кропом;
  • сир, часник кріп, рослинна олія;
  • варене яйце, крабові палички, зелень, часник і твердий сир;
  • огірок, копчене м’ясо або ковбаса.

Зрозуміло, що всі інгредієнти повинні бути дрібно порізані. Викладаємо обрану начинку на хліб, звертаємо його у вигляді ролу і швидко обсмажуємо.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.