Відпочити душею або що відвідати у Києві цієї неділі

Вам набридло просто сидіти вдома, чекаючи на черговий робочий тиждень? Вихідні йдуть звичайним темпом, а серіали і замовлена піца вже не дають того  самого настрою? Команда “Правди Ірпеня” підготувала своїм читачам низку цікавих заходів, що пройдуть завтра у столиці.

Виставка Іляни Ротар-Романчак “Барви” (16 вересня 2018 – 16 листопада 2018)

Арт-галерея «Мануфактура» (с. Ходосівка, Новообухівське шосе, 2)

Виставка виражає значення кольору в роботі художниці. До експозиції увійдуть абстрактні композиції, а також флористичні натюрморти і пейзажі. Зображуючи природу, мисткиня звертається до глядача, даючи волю його уяві в довершенні художнього образу.

 

 
Концерт “Capriccioso” (16 вересня 2018, 17:00)

Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків (вул. Терещенківська, 15-17)

Одне із значень слова capriccioso – “екстравагантний”. Ця риса є ключовою ознакою програми концерту. Окрім цього, однією з «родзинок» концерту стане надзвичайно популярна “Інтродукція і рондо капрічіозо” Каміля Сен-Санса. Концерт є частиною нового київського колабораційного музичного проекту Almia Music, назва якого перекладається як “музика душі”.

До програми відібрано найяскравіші твори різних епох, які дозволяють розкрити як творчість композитора, так і природу інструмента у найсильнішому варіанті. До складу квінтету увійшли артисти Національного президентського оркестру, Національного оркестру народних інструментів, а також відомі педагоги Київської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені М. В. Лисенка.

 

Виставка “Історія десяти. 10 книг – 10 імен” (16 вересня 2018 – 12 жовтня 2018)

Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9)

Що ви бачите, коли гортаєте і читаєте взяту в руки книжку? Ілюстрації? Захопливий сюжет? Цікаві наукові розвідки? Але за всім цим стоять непересічні особистості. Адже кожне видання: наукове або художнє, ілюстроване чи без жодного малюнка, стародрук або праця автора-сучасника, побачило світ завдяки людині, яка в той чи інший спосіб причетна до його створення.


Концерт НАОНІ “Класика та новий джаз” (16 вересня 2018, 19:00)

Roof (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Програма “Класика та новий джаз” створювалася протягом тривалого часу, для якої ретельно відбиралися тільки найкращі композиції. Вона буде ексклюзивно представлена слухачеві в цей теплий осінній вечір.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.