Таких літературних презентацій Ірпінь ще не бачив

Вчора, 17 березня, читальний зал Центральної міської бібліотеки в Ірпені перетворився на справжній театр. І хоча у ньому працював лише один актор – увага публіки весь час була повністю прикута до імпровізованої сцени. Був і сміх-і гріх, і комедія, і сатира, роздуми над вічним і саркастичне відтворення звичного. Так, в Ірпені пройшла презентація нової книги молодого письменника, музиканта, актора, журналіста Василя Чернявського або Васі Че – “Пляжный смотритель”.

“Мені дуже приємно сьогодні тут бачити заповнений зал. Я дуже хвилююся і спробую вас не розчарувати. Пропоную після кожної мініатюри обмінюватися думками, ставити запитання або кидати в мене помідорами”, – звернувся до публіки автор книги.

Вперше літературна презентація в Ірпені пройшла практично без слів про саму книгу. Василь Чернявський відтворив на сцені кілька мініатюр із “Пляжного смотрителя”, розважив публіку екстравагантним джазом у власному виконанні, а навзаєм отримав багато оплесків і нових прихильників.

Василь Чернявський живе в Ірпені. Він журналіст місцевого телебачення “Ірпінь ТБ” та актор мікросцени київського театру “Сузір’я”. Сам себе Василь називає психом – аматором – психіатром, гімназистом-сюрреалістом, поетом з привітом, піаністом-екзистенціалістом, інтриганом і пройдисвітом ігор, серцеїдом-гурманом і заслуженим мрійником України.

Шукайте книги молодого талановитого митця на полицях книгарень або просто звертайтеся до Васі Че  у соцмережі.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.