В Ірпені пройде бізнес-турнір для молоді

В Ірпені відбудеться регіональний бізнес-турнір для молоді Приірпіння “Business Games “PROFI”. Про це повідомив начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Андрій Літвинов.

“Разом з Ірпінською агенцією розвитку та компанією інтелектуальних технологій “КІНТ” плануємо провести турнір для молоді по навчанню основам бізнесу. За допомогою симулятора ViAL+ діти зможуть відчути, як відбувається управління фірмою, та освоїти основи організації виробничого процесу, формування й управління основними фондами, набору персоналу й управління ним, вивчення ринків збуту й вироблення стратегії й тактики реалізації продукції тощо”, – розповів Літвинов. На його думку, такий турнір проводиться з метою “навчатись не для того, щоб навчатись”, а бачити мету та можливість застосування теорії на практиці.

Семінар проходитиме дистанційно з очним фіналом. Дистанційний семінар (через Інтернет) відбуватиметься з 3 по 24 квітня, а очне змагання – з 26 по 28 квітня. У заході зможуть взяти участь молодь, освітяни, підприємці, батьки та громадські активісти.

 Реєстрація учасників здійснюється до 2 квітня включно за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhk-dXFOAdhG_P8nIj-_cXxtdsKX3M8jeeDhLGJkjdpkrrzg/viewform?c=0&w=1

Запрошуємо!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.