Сьогодні останній день голосування за проекти Громадського бюджету

Сьогодні, 13 листопада, завершується голосування за проекти, подані в рамках реалізації Громадського бюджету м. Ірпінь.

Нагадаємо, що до голосування було допущено 68 проектів, що не суперечили чинному законодавству та відповідали вимогам, зазначеним у положенні про “Громадський бюджет”. Сьогодні – останній день, щоб  проголосувати за один громадський проект в категорії до 50,0 тис.грн. і за один проект в категорії від 50,0 тис. грн. до 150,0 тис. грн.

0128

Проголосувати ірпінці можуть різними способами. У паперовому вигляді: в приміщенні Ірпінської міської ради, Центрі надання адміністративних послуг (І поверх, вул. Т.Шевченка, 2-а) з 09:00 до 17:00 (з собою мати паспорт, код, у разі відсутності реєстрації в м.Ірпінь, мати довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи, які підтверджують факт проживання в місті).

В електронному голосуванні: http://initiativ.e-dem.in.ua/irpin/in (посилання опубліковано на сайті Ірпінської міської ради у розділ «Громадський бюджет») – до 24:00 13 листопада 2016 року.

Результат голосування буде встановлено 14-18 листопада  (підрахунок голосів, оголошення результатів голосування за громадські проекти).

Вибори1

Bookmark the permalink.

Comments are closed.