Ірпінці зможуть проголосувати за 67 проектів Громадського бюджету

Сьогодні на сайті Ірпінської міської ради з’явилися реєстри позитивно та негативно оцінених проектів Громадського бюджету м. Ірпінь на 2017 рік.

yak-zrobiti-golosuvannya-v-vkontakte-vdkrite-ta-anonmne-navscho-potrbn-opituvannya_552

Загалом 67 проектів допускаються до голосування, а 22 проекти оцінені негативно. Причинами надання негативної оцінки стали такі чинники: проекти стосуються землі, які не є власністю ІМР, не відповідають територіальному принципу або вимагають створення додаткових штатних одиниць і їх утримання їх за рахунок місцевого бюджету.

Детальнішу інформацію можна отримати за адресою: м. Ірпінь, вул. Шевченка 2-а, Ірпінська міська рада, відділ організаційної роботи та внутрішньої політики, каб. 32, тел. 67-407.

Нагадаємо, що 25 вересня цього року закінчилось подання проектів на участь в “Громадському бюджеті м. Ірпінь”. Загальна кількість поданих ірпінцями проектів – 92, що свідчить про велику активність і інтерес громадян до життєдіяльності свого міста.  З 5 до 13 листопада кожен мешканець Ірпеня зможе віддати свій голос за один малий і один великий проект. Проголосувати можна буде у ЦНАПі, на сайті Ірпінської міської ради, а особа, які не можуть пересуватися, – вдома.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.