В Ірпені розробляють план щодо ліквідації торф’яних пожеж

В Ірпені продовжують вживати заходи щодо ліквідації торф’яних загорань в заплаві річни Ірпінь. Про це повідомив на своїй сторнці у соцмережі перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

“Оперативний моніторинг, реагування та ліквідація загораннь торф’яного настилу в заплаві річки Ірпінь тримають на постійному контролі. Вже зараз розробляємо відповідний план оперативних заходів щодо мінімізації та ліквідації торф’яних загорань на 2017 рік”, – розповів Христюк.

15055815_1011993025595894_1722690382163243066_n

За словами першого заступника мера, вирішення цієї проблеми лягає на плечі громади Приірпіння, незважаючи на те, що ці землі знаходяться за межами населених пунктів і функціонально за їх вирішення повинні відповідати Київська обласна державна адміністрація та інші обласні служби.

“На жаль, жодної ресурсної та фінансової допомоги від відповідальних обласних служб нам не надійшло… Нехай це залишиться на їхній совісті.”, – зазначив Дмитро Вікторович.

Як ми повідомляли, у цьому році в рази зменшилася кількість загорань торфу в Ірпінському регіоні. Постійний моніторинг, оперативне реагування та конструктивна співпраця з Ірпінським відділенням ДСНС дає свої практичні результати.

Нагадуємо, що якщо ви побачили загорання торфу, відразу телефонуйте на гарячу лінію Ірпінської міської ради. Оперативне інформування дає можливість швидко ліквідовувати осередки загорання та мінімізувати наслідки надзвичайної події!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.