На сесії Коцюбинської селищної ради прийняли ряд важливих рішень

Сьогодні на восьмій сесії Коцюбинської селищної ради ухвалили ряд важливих рішень, у першу чергу, що стосуються старту опалювального сезону в Коцюбинському. Про це повідомив в.о. голови селища Сергій Даніш. 

Зокрема, рішенням 16 депутатів котельні, що по вул. Доківська та Меблева, передані в оренду УЖКГ “Біличі”. Раніше Ольга Матюшина одноосібно передала котельні жеку, але в НАК “Нафтогаз України” не прийняли цей документ як законний. Без цього рішення Нафтогаз відмовлявся давати ліміти газу для Коцюбинського.

Читайте також: Сергій Даніш: Коцюбинське взагалі не підготовлене до зими

Друге важливе рішення – виділення поворотної допомоги у розмірі 3,8 млн грн УЖКГ “Біличі”. “За ці кошти будуть придбані ліміти газу для селища. На рахунку жеку сьогодні всього близько 49 тис. грн, тому без сьогоднішнього рішення ради ліміти селище не отримало б”, – зазначив Даніш.

Крім того, виділили кошти для матеріальної допомоги за зверненнями людей: учасникам АТО та онкохворим. За словами Сергія Даніша, сьогодні-завтра рахунки селищної ради будуть розблоковані і всі мешканці Коцюбинського, які мали отримати фінансову допомогу протягом цього року нарешті її отримають.

“Також сьогодні депутати затвердили новий склад тендерного комітету, що потрібно для купівлі техніки, кошти на яку, до речі, були виділені ще наприкінці минулого року. Наприклад, трактор. Ще було затверджено на посаду заступника селищного голови з питань роботи виконавчих органів досвідченого у цьому питання Петра Пушанка, а на посаду керуючого справами Коцюбинської селищної ради – Ярослава Салівонова”, – повідомив Даніш.

Читайте також: У Коцюбинському провели толоку

Усі рішення восьмої сесії сьогодні будуть опубліковані на сайті Ірпінської міської ради, оскільки доступ до сайту Коцюбинської селищної ради на разі заблоковано.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.