Ще один ірпінський педагог представить Київщину на конкурсі “Учитель року – 2020”

Учителя історії та правознавства Ірпінської ЗОШ №13 Козак Іван Федорович переміг у ІІІ етапі ІІ туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020” у номінації “Історія”. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Маємо ще одну перемогу на педагогічній ниві. Учора на базі КНЗ КОР “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів” відбувся ІІІ етап ІІ туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020” у номінації “Історія”. Вітаємо ПЕРЕМОЖЦЯ – учителя історії та правознавства Ірпінської ЗОШ №13 Козака Івана Федоровича!”, – розповів Маркушин.

“Професіонал своєї справи, креативний, творчий, відповідальний, обізнаний в інноваційних та методичних прийомах і техніках, з величезною любов’ю до своєї справи – він став справжнім відкриттям цьогорічного конкурсу професійної майстерності! Бажаємо переможцю гідно представити Київщину у фіналі!” – додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, днями директор Ірпінського НВО “ІЛІТ-МАН” Леся Харітоненко перемогла в обласному етапі конкурсу педагогічної майстерності “Учитель року – 2020” у номінації “Зарубіжна література”. Леся Харітоненко стала кращою у своїй справі на Київщині і тепер представлятиме нашу область на ІV всеукраїнському етапі конкурсу.

А учителька початкових класів Ірпінської СЗОШ №12 Бондарчук Євгенія Василівна зайняла почесне ІІ місце у фіналі обласного етапу конкурсу педагогічної майстерності “Учитель року 2020” в номінації “Початкова освіта”.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.