Директор ІЛІТу перемогла в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу педмайстерності

Директор Ірпінського НВО “ІЛІТ-МАН” Леся Харітоненко перемогла в обласному етапі конкурсу педагогічної майстерності “Учитель року – 2020” у номінації “Зарубіжна література”.

Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

“Маємо нагоду вкотре переконатись у високих професійних якостях педагогів міста Ірпеня. Пишаємося перемогою Лесі Харітоненко, директора та вчителя зарубіжної літератури Ірпінського НВО “ІЛІТ-МАН”, у обласному етапі конкурсу педагогічної майстерності “Учитель року – 2020” у номінації “Зарубіжна література”!”, – розповів Маркушин.

Учора на базі Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів відбувся третій, заключний, етап конкурсу “Учитель року – 2020” та визначено переможця і лауреатів. “Після трьох напружених етапів випробувань зі знання педагогіки, психології та реалізації інноваційних методик викладання зарубіжної літератури Леся Харітоненко стала кращою у своїй справі на Київщині і тепер представлятиме нашу область на ІV всеукраїнському етапі конкурсу. Будемо вболівати за неї всією громадою і бажаємо підкорення нових педагогічних вершин!”, – додав Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.