Шахи – сходинка життєвого успіху!

Граючи в шахи дитина набуває дуже багато потрібних якостей необхідних в житті для кожної людини. Ця гра розвиває пам’ять, логічне мислення, уважність, цілеспрямованість, вміння робити логічні висновки та мислити самостійно. Шахи розвивають здатність приймати рішення в умовах невизначеності і відповідати за них, а значить розвиває самостійність і відповідальність. Психологи вважають, що шахи навчають правильно ставитися до невдач і помилок – аналізувати їх причини, робити висновки і застосовувати їх у майбутньому, вони вчать мислити системно і стратегічно, створювати план дій. Отже, виходить, що шахи – це не тільки стародавня і дуже захоплююча гра, а ще й важлива складова гармонійного розвитку дитини, одна із сходинок її життєвого успіху.

На території нашого краю є багато місць, куди можна записати малюка на індивідуальні заняття. Також багато тренерів, які пропонують свої послуги дітям і дорослим. Але проаналізувавши «ринок», ми обрали наступні варіанти:

1. Економічний варіант з гнучким графіком, де кількість занять на тиждень можна обрати самостійно – тренер Євгенія, вартість заняття 50-75 грн. за одне заняття. Тел.: 098-150-33-80.

2. Дитячий клуб “Шахи-махи”. Тренер та засновник клубу – Дяченко Анна – кандидат у майстри спорту (КМС), чемпіонка України та призерка міжнародних конкурсів. Для запису на безкоштовне пробне заняття, або для уточнення інформації телефонуйте: 063-125-50-32, 097-881-28-89

doc6fsrwtkqcgndqa703ti

Bookmark the permalink.

Comments are closed.