Двері в краще життя

Сьогодні редакція відвідала свято однієї процвітаючої компанії нашого регіону, яка не просто змогла вижити в кризу, вона стала відомою і шанованою, підняла якість надання послуг в нашому регіоні на новий рівень.

Свято, пов’язане з відкриттям нового салону компанії «Дверной Олимп» на Новому шосе, 8 у Бучі, проходило весело і смачно. Клієнтам дарували подарунки, всіх частували смачненьким і ділилися своєю радістю. Коли заходиш туди, то, звичайно, трішки губишся – навколо безліч дверей, які пробують відчинити люди. До речі, це дуже символічно.

Ми зустрілися і поспілкувалися з керівником мережі Андрієм, який розповім нам про власний шлях до Олімпу:

Все почалося 9 років тому в Ірпені. Ми відкрили свій перший виставковий центр. З тих пір я присвячую цій роботі 16 годин кожного дня. Я цим просто живу. Фактично ми працюємо цілодобово. Завжди є черговий менеджер, який будь-коли відповість на запитання.

Тобто, якщо я замовлю встановлення дверей о 24-00, то ви до мене приїдете?

Так, приїдемо. У нас поняття «особистий підхід» означає не те, що ви завітаєте до салону і до вас особисто хтось підійде і скаже чергове «Чим я можу допомогти?», особистий підхід – це коли ви зробили ремонт, залишилося встановити двері, а грошей вже майже немає (а той, хто робив ремонт, це перевірив на собі), ви приходите до нас і розповідаєте свою ситуацію. Виходячи з конкретно вашого випадку, ми радимо вам, підбираємо для вас прийнятні варіанти, допомагаємо. Треба розуміти, що ми продаємо не просто двері, як у великих будівельних гіпермаркетах, ми продаємо свої послуги. Дуже часто ми вирішуємо проблеми після ремонту, а у всіх вони різні: комусь треба після забудовника встановити нормальні вхідні двері, у когось специфічний проект – радіусні двері, хтось ламає голову, як приховати недоліки будівельників і таке інше. Більше того, ми даємо власну гарантію на те, на що не дає гарантію сам виробник! Бо для нас дуже важливий кожен клієнт.

З якими виробниками Ви працюєте?

З українськими: Харків, Херсон, Одеса, Вінниця і багато інших. У нас було 9 років, щоб перевірити, хто з них кращий. Ми працюємо без посередників, тому ціна у нас нижча, чим у інших.

Чи завжди найвища ціна означає найвищу якість?

Майже завжди. Це ж питання собівартості матеріалів.

А які найдорожчі двері?

Є ексклюзивні замовлення. Верхньої межі не існує. Зазвичай людина обирає сама, відштовхуючись від зразка, а далі – політ фантазії – колір, матеріал, фурнітура, вітраж, будь-яке бажання можна втілити. Якщо говорити про типові двері, то вхідні коштуватимуть від 3000 грн. Вони у нас дуже потужні – 130 кг. і більше.

Складно було відкривати свій бізнес у столиці і в містах-супутниках? Якщо порівняти ті перепони, які Ви зустріли на своєму шляху, то де легше вести свою справу?

Сьогодні у нас чотири салони. В Ірпені на Ленінградській, 11-а, два в Києві та ось сьогодні відкрили у Бучі. Якщо Ви натякаєте на корупцію, то, слава Богу, нічого подібного у нас ніде не було. Побачимо, що буде далі, бо ми плануємо відкривати свої двері для людей по всій Україні.

DSC02793

DSC02785

DSC02789

DSC02802

DSC02800

DSC02804

DSC02806

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.