Руслан Кравченко повторно перевірив хід відбудови на Ярославській, 14 (відео)

Віталій, мешканець будинку на Ярославській, 14:

«Ситуація за тиждень кардинально змінилися».

Ярославська, 14 – багатоповерхівка, яку відбудовують за кошти з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Лише тиждень тому мешканці будинку не знали, що робити. Був відкритий дах та затоплені квартири. Але зараз ситуація змінилася.

За сім днів дах закрили, мешканцям повернули світло та зробили нові гарантійні листи на відшкодування ремонту по квартирах.

Віталій, мешканець будинку на Ярославській, 14:

«Дійсно, накрили дах будинку, зараз протікань немає. Ті внутрішні роботи по відновленню квартир, ті, що вони зобов’язалися відшкодувати за власний кошт у кожній квартирі, вони будуть робити планово, як ми розуміємо, десь протягом півтора місяця».

Очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, як і обіцяв минулого тижня, приїхав на повторну перевірку капітального ремонту.

Руслан Кравченко, очільник КОВА:

«Я дякую підрядній організації, вони дійсно виправились за тиждень. І відповідно до інформації технагляду Київської обласної військової адміністрації вони вийшли на повноцінний графік виконання робіт».

Якщо значних проблем не буде, закінчити капітальний ремонт цього будинку планують до кінця 2024 року.

У КОВА ж зазначають, що це не остання перевірка ходу відбудови в Ірпені.

Руслан Кравченко, очільник КОВА:

«Ці перевірки дуже ціні, тому що вони дають результат і не дають підрядним організаціям виходити з графіку і виконувати все відповідно до проєктно-кошторисної документації. Загалом у нас по плану 56 об’єктів відбудови, які відбудовуються урядовою програмою за кошти з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Такі перевірки будуть постійно».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.