Роман Коршиков: впевненість у завтрашньому дні нам дасть Володимир Карплюк

Роман Коршиков, який є керівником дитячої футбольної академії “Ірпінь” вважає, що лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк зробив великий вклад у розвиток спорту в Ірпені і безперечно гідний бути народним депутатом Верховної Ради України.

“За останні роки Ірпінь перетвориться на місто спорту та здоров’я. Створилось немало спортивних об’єктів та почалось більше уваги приділятись спортивному вихованню дітей. Мене, як керівника дитячої футбольної академії, це радує, дає впевненість у завтрашньому дні і надихає наших вихованців”,- переконаний Роман.

За словами Романа, все це стало можливим завдяки Володимиру Карплюку, саме тому, він підтримує його кандидатуру на виборах.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.