Ремонт паркану біля кладовища у Коцюбинському ми робимо власним коштом, – Андрій Страховський

Капітальний ремонт огорожі біля цвинтаря і церкви у селищі Коцюбинське відбувається за кошти члена громадського об’єднання «Нові обличчя» Андрія Страховського. Про це він заявив на своїй сторінці у мережі Facebook.
«Мабуть, необхідно прокоментувати заяви депутата Домбровського і активістки Федорів з приводу ремонту паркану біля кладовища в Коцюбинському. У селищі мене багато хто знає особисто, бачать мою роботу як депутата і просто людини. Жителі селища неодноразово скаржилися на те, що паркан біля кладовища аварійний, просили його відремонтувати. Довгий час цим питанням ніхто не займався. Тому я прийняв рішення організувати та профінансувати роботи. Не секрет, що я співпрацюю з громадською організацією «Нові обличчя», тому наші співробітники одягли під час роботи футболки з логотипом громадської організації. Не бачу в цьому нічого протизаконного. Інша справа, що до наших людей почали приходити селищний голова Матюшина і депутат-свободівець з облради Домбровський з вимогою припинити ремонт паркану. Вони влаштовували скандали біля церкви і кладовища. Але ми робимо правильну справу. Про це просили коцюбинці, мої знайомі і друзі дитинства. І ми не збираємося кидати справу незавершеною тільки тому, що кільком особам не подобаються футболки. Навіщо ці скандали? Давайте робити справу для людей», – написав Андрій Страховський.

0.02.01.85ed0fc7d0729addb213be452f56571060387c5d0ce92525d7a835512e241043_full
Як відомо, раніше депутат обласної ради від фракції «Свобода» Ігор Домбровський та скандально відома активістка Ірина Федорів писали на своїх сторінках у соцмережі про те, що «роботи на кладовищі проводяться не партійцями НО і не за їх кошти». Цією неправдою вони намагаються ввести в оману мешканців селища та розсварити громаду. Нагадаємо, що після свого обрання в облраду Ігор Домбровський не реалізував на своєму окрузі у Коцюбинському жодного соціального проекту. На зборах громади Домбровського «засвистали» коцюбинці.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.