Матюшина – маріонетка в руках Федорів

«Голова, що говорить словами Федорів» – саме так у Коцюбинському називають екс-голову селища Ольгу Матюшину. Всім відомо, що саме цій «журналістці» та «зірці скандальних розслідувань» належить одна з головних ролей у просуванні Матюшиної на пост голови Коцюбинського, а потім і втриманні останньої у владному кріслі.

13275770_10209159157966868_1218525073_n

Історія стосунків Федорів-Матюшиної зав’язується на дитсадкових перипетіях останньої у 2013 році. Ольга Матюшина починає дописувати про свої скандальні розслідування на сайті, який контролює Федорів «Громада Приірпіння» і починає дружбу з уже відомою «активісткою», «захисницею лісів» та на той час депутаткою Коцюбинської селищної ради.

У травні 2015 року всім стає відомим справжнє лице Федорів. Журналістське розслідування зі скандалом припіднімає завісу над зв’язками Федорів з регіоналами, зраду однодумців та політичним кілерством. Випливає також і лобіювання нею інтересів київських забудовників, зокрема будівельної компанії «Bionic Hill».

Ірина Федорів вирішує відійти у тінь і керувати «маскарадом» руками молодої недосвідченої Ольги Матюшиної, яку активно, підключивши усі свої зв’язки у селищі, просуває у кандидата на селищного голову. Після виборів представники партії «Нові обличчя» офіційно заявили, що мають доказове відео про підтасовку голосів на 2 дільницях. Матюшина оперативно підробляє документ про свої повноваження, за який депутати селищної ради не голосували. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Як уже відомо, конструктивної праці між Ольгою Матюшиною та депутатами не виходить. Сесії зриваються. Рішення, що покращили б благоустрій та життя селища, не приймаються. Матюшина майже всюди з’являється у компанії Федорів, яка роздає вказівки і радить, що сказати і як відповісти. На своїй пропагандистській платформі «Громада Приірпіння» Федорів ллє бруд на депутатів. Впливові покровителі згори одразу зрозуміли, що без підтримки депутатської більшості в селищній раді їхній план по забудові Біличанського лісу нереальний. Нагадаємо, що 20 з 26 депутатів є представниками «Нових облич» та безпартійними, що їх підтримали. Таким чином, Федорів та Матюшина отримують завдання на дестабілізацію ситуації, створення хаосу в селищі та підготовки ґрунту для майбутніх перевиборів. Федорів, як колишня керівниця інформаційно-аналітичного відділу програми «Вікна-Новини» (СТБ), підключає усі свої зв’язки для створення лже-картинки для загальнонаціональних ЗМІ та здійснює розповсюдження неправдивих перекручених фактів, що стосуються подій у Коцюбинському.

13235862_10209159157886866_829539924_n

Мета Федорів-Матюшиної та компанії чітко зрозуміла – приєднати Коцюбинське до Києва, тим самим відкривши безперешкодну дорогу столичним забудовникам до створення нових багатоповерхових бетонних джунглів у скандальному Біличанському лісі. Нагадаємо, що саме Ірина Федорів завжди голосно виступала проти об’єднання громад Ірпеня та Коцюбинського і одноосібно звернулася до Київської міської ради з проханням приєднати Коцюбинське до Києва. Парадокс: пише Федорів свої тексти на сайті з назвою «Громада Приірпіння», яка вже говорить про спорідненість цих громад.

13275755_10209159157926867_122780913_n

До перевиборів у Коцюбинському залишилося вже менше 2 місяців. Задля перемоги команда Матюшиної ідуть на брудні кроки: за підтримки депутатки від БПП Ольги Червакової, яка теж має тут свій земельний інтерес, руками правоохоронців чинять терор у Коцюбинському. При цьому стосунки Матюшиної з бойовою подругою Іриною Федорів не змінюються. За повідомленнями наших джерел Матюшина без Федорів навіть не може погодити кандидатів у депутати.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.