Приватний сектор Ірпеня залишився без права на багатоквартирну житлову забудову

Після внесення змін до проекту Генплану Ірпеня весь приватний сектор залишився без права на багатоквартирну житлову забудову. Пр це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. 

“Врахувавши зауваження громадян, громадських організацій, депутатського корпусу та Інвестиційної ради міста, що надійшли під час обговорень оновленого Генерального плану Ірпеня, відділ архітектури Ірпінської міської ради вніс зміни в проект Генплану та залишив ВЕСЬ приватний сектор міста БЕЗ ПРАВА НА БАГАТОКВАРТИРНУ ЖИТЛОВУ ЗАБУДОВУ. Мова йде про близько 18-20 міських кварталів”, – зазначив Карплюк.

За його словами, також врахована ініціатива мешканців щодо виведення в зелену зону “заповідника Мужеловського”. Відтепер вся його територія слугуватиме лише для відпочинку мешканців і гостей Ірпеня. 

Крім того, за зверненнями громадян, в Генплані Ірпеня залишені парковими зонами скандальні території: “парк Стельмаха” і зелена зона по вулиці Котляревського. Парковими зонами залишені й ділянки 15 га та 9 га по обидва боки вулиці Соборна при в’їзді в місто зі сторони нової траси. Раніше у Генплані ці ділянки були відведені під багатоповерхову забудову.

“Оновлений генеральний план направлений на розвиток міста, враховує розвиток комунікацій, об’єктів соціальної та дорожньої інфраструктури. ВСЕ БУДЕ ІРПІНЬ!!!”, – підсумував Володимир Карплюк. 

Читайте також: Які зміни передбачає оновлений Генеральний план Ірпеня?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.