Потап і Настя Каменських у День Ірпеня виступати не будуть

Потап і Настя Каменських не будуть співати в Ірпені на День міста. Про це “Правда Ірпеня” дізналася від надійного джерела в Ірпінській міській раді.

Як відомо, вчора на одному з місцевих ресурсів з’явилася інформація про те, що “міська влада уже веде перемовинии” про виступ в Ірпені цих артистів.

Безымянный12У мерії запевнили, що у день святкування 60-ліття міста в Ірпені виступлять відомі зірки української естради, але це точно буде не Настя і Потап. Хто саме розважатиме ірпінців 15 жовтня, нам так і не вдалося дізнатися. У міській раді тримають інтригу і радять уважно стежити за міськими білбордами і офіційними оголошеннями.

Крім того, у мерії також абсолютно заперечили інформацію про так звані “благодійні внески у розмірі 10 тис. у.е.”, які “збирають” із забудовників для оплати роботи артистів на День Ірпеня.

“У нас є кілька бізнесменів, які самі визвалися і погодилися допомогти в організації святкового концерту. Наприклад, “Орлан інвест-груп”. Ніяких добровільно-примусових “благодійних внесків” немає! Підприємці за це отримають рекламу і вдячність мешканців міста”, – каже джерело.

Нагадаємо, що раніше цей же інтернет-ресурс розповсюдив неправдиву інформацію про те, що “парки Ірпеня стануть платними”, у той час, коли мова йшла про добровільні платні послуги – оренда мангалів, масові екскурсії з екскурсоводом, організація весіль та день народжень тощо.Безымянный76

А також про ливневу каналізацію на Пушкінській, яку зробили «щоб влада могла забудувати місцеве озеро. Нагадаємо, що у мерії повністю спростували цю інформацію, а днями комунальні служби виявили незаконну врізку до ливневої каналізації господарів саме тої садиби для спуску озера.

Безымянный87

Bookmark the permalink.

Comments are closed.