Власники садиби на Пушкінській спустили озеро у каналізацію

Незаконну врізку у ливневу каналізацію по вулиці Пушкінській сьогодні виявили завдяки уважним мешканцям міста. Про це повідомили сьогодні в одній з місцевих груп у Facebook.

“До комунального підприємства “Ірпіньжитлоінвестбуд” надійшли скарги від громадян про несправність або переповненість зливової каналізації на вулиці Пушкінській.  Навіть при сприятливих погодних умовах та відсутності опадів по вулиці йшов потік води. Сьогодні на вказане місце виїхала робоча група у складі представників КП “Ірпіньжитлоінвестбуд”, “Ірпіньводоканал”, “Контроль благоустрою міста”, Муніципальної варти”, – йдеться у повідомленні.

Вже на місці робоча група виявила незаконну врізку. Як виявилося, її зробили з приватної садиби для того, щоб спустити у каналізацію невелике озерце. Мова йде саме про те озеро на вулиці Пушкінській, яке нещодавно стало об’єктом обговорення в одній з місцевих груп у соцмережі. Тоді писали, що ливневу каналізацію на Пушкінській побудували спеціально для того, щоб “викачати озеро і віддати під забудову ту місцевість”.

14448947_1142337969165852_9150495923229568609_n

14440790_1142338045832511_8045150705052688986_n

Однак, слід заззначити, що територія, на якій сьогодні розташоване озерце була передана у приватну власність уже давно, ще за мерства Олега Бондаря. Раніше вода з вулиці по дренажній системі стікала саме у те озеро. Проте згодом власники садиби перекрили трубу, оскільки через наповненість озера у їхніх підвалах підіймався рівень води. Вирішення проблеми з постійною калюжею на вулиці було здійснено шляхом проектування і побудови сучасної водовідвідної каналізації. Сьогодні ж виявилося, що господарі ділянки вирішили самостійно спустити озеро і незаконно врізалися у каналізацію.

За словами директора КП “Контроль благоустрою міста” Євгенії Алєксєєвої, сьогодні під час виїзду робочої групи господарів садиби вдома не було. Проте вони понесуть адміністративну відповідальність за такі незаконні дії. Крім того, ще раніше за вказаним адресом уже виїжджали працівники Муніципальної варти і оштрафували господарів за протиправне спалення деревини і листя.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.