Подорож під час кризи

Туризм по Україні став популярнішим в умовах кризи та незвичних новацій у видачі закордонних паспортів. До того ж наша країна славиться надзвичайно гарними історичними і природними куточками. Вже минула половина літа, і якщо ви досі не були у відпустці, то цей матеріал для вас. До вашої уваги кілька ресурсів, на які можна покластися при підготовці до довгоочікуваного відпочинку:

1. Щодо транспортування до місця призначення, зверніться до Bus.com.ua і Uz.gov.ua або blablacar.com.ua – сайти головних перевізників України. Вони підтримують реєстрацію та пошук місць на транспорті.

На сайті Укрзалізниці нещодавно з’явилася опція повернення квитка он-лайн. Що, погодьтеся, значно зручніше робити, ніж стояти в черзі до каси повернення, а потім ще витрачати час на заповнення документів. Якщо ж ви вирішили подорожувати на авто, то можна легко додати оголошення на blablacar.com.ua, обравши бажаний рівень комфорту, вартість проїзду, кількість місць і точну дату. Спеціальними позначками водії повідомляють, чи можна в машині палити, возити тварин, розмовляти чи слухати музику.

2. Тепер шукаємо, де можна комфортно зупинитися. Це залежить від того, які умови вас влаштовують. Зазирнемо на Mushroom.com.ua – сервіс оренди квартир із якісними свіжими фотографіями помешкання, Booking.com – сервіс бронювання готелів різних цінових категорій, Hospitalityclub.org – безкоштовне житло в чужому місті.

3. Коли вже маємо квитки та душевний спокій щодо апартаментів, які саме на вас чекають, можемо скласти карту подорожі на сайті Tripomatic.com. Хоч він і не український, але цілком зрозумілий! Тут можна гарненько розглянути карту міста, куди ви їдете, і розставити позначки з визначними пам’ятками, музеями і ресторанами, які вам хотілося б відвідати. Так всі місця будуть перед вашими очима. Ще можна запланувати відвідування різних місць у різні дні.

4. Час збирати речі разом з Dontforgetyourtoothbrush! Це сервіс для тих, хто хоче, щоб за нього все вирішили: сайт з вичерпними списками, що потрібно взяти в дорогу і підготувати за два тижні, за тиждень, за день, в останню ніч перед від’їздом і востаннє перевірити, стоячи вже біля дверей. Так ви точно нічого не забудете!

Вдалої подорожі!

x9R993JA8zM

Bookmark the permalink.

Comments are closed.