Податкова інспекція Ірпеня повідомляє про випадки шахрайства

Ірпінська ДПІ Ірпінського управління ГУ ДПС у Київській області попереджає платників податків, які проводять фінансово – господарську діяльність, про можливі випадки шахрайства.

Як повідомляється, минулими днями спостерігались непоодинокі спроби вчинення шахрайських дій невідомими особами з метою протиправного заволодіння коштами суб’єктів господарської діяльності.

Схема така: зловмисники телефонують начебто від імені або за дорученням керівництва органів державної податкової служби посадовим особам підприємств чи підприємцям, і під різними приводами намагаються отримати гроші. Наприклад, вони попереджають підприємця про нібито заплановану податкову перевірку і пропонують її відмінити за конкретну винагороду тощо.

“Звертаємо увагу, що працівники ГУ ДПС у Київській області при здійсненні  перевірок повинні мати при собі службове посвідчення, направлення та копію наказу на проведення перевірки, а також інші документи визначені Податковим кодексом України. Застерігаємо платників податків, що потрібно бути уважними, ретельно перевіряти інформацію та не дозволяти аферистам вводити себе в оману”, – йдеться у повідомленні.

Про можливі шахрайські чи провокаційні дії “телефонних аферистів” просимо негайно інформувати: Ірпінське управління ГУ ДПС у Київській області за адресою: м. Ірпінь вул. Шевченка,2А, або за телефоном ( 04597) 60-026.

Джерело: http://imr.gov.ua/news/15809-oberezhno-shakhraji

Bookmark the permalink.

Comments are closed.