До Ірпеня завітала студентська делегація з Німеччини

27 вересня Ірпінь прийняв німецьку групу студентів, які приїхали в рамках міжнародної програми “Meet Up”. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook радник міського голови з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима.

“Від сьогодні стартує міжнародний молодіжний проект “Соціальна робота у порівнянні”, який реалізується в рамках міжнародної програми “Meet Up” німецького Фонду EVZ на грантові кошти німецького Міністерства закордонних справ ФРН та Фонду Роберта Боша”, – додала Оксана Сулима.

Учасниками та організаторами стали: 14 студентів Університету Кельна та 4 професори з німецької сторони, 3 викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка, 6 вчителів Ірпеня, представник ІМГР, Департамент освіти і науки Ірпінської міської ради, Відділ реформ та міжнародної співпраці ІМР. Також, вони візьмуть участь у другій частині проекту, яка відбуватиметься з 27.09 по 05.10 в Ірпені та Києві.

До слова, німецькі студенти, задля збереження навколишнього середовища приїхали в Україну потягом, а це більше 30 годин дороги і це не стало на заваді німецьким студентам вийти з готелю на прогулянку і знайомство з Ірпенем.

Як відомо, нещодавно молоді педагоги з Ірпеня, студенти з Києва ознайомлювались з соціальною роботою у Німеччині.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.