Парламент планує звільнити батька скандальновідомого депутата Лаврентія Кухалейшвілі з посади судді

Скандальновідомий депутат Ірпінської міської ради, адвокат та “активіст” Лаврентій Кухалейшвілі, який віддає майже увесь свій час скандалізму, різко реагує на звинувачення його товаришів у голодранстві. 

“Справа у тому, що Лаврентій Кухалейшвілі ніколи голодранцем й не був. Там батько подбав про родину на довгі роки. Почитайте посилання у якому йдеться про його батька суддю Шевченківського районного суду Юрія Кухалейшвілі, і ви відразу зрозумієте: ті справи, за які брався цей суддя, ну аж ніяк не оплачувалися однією зарплатнею”, – заявила користувач соцмережі Вікторія Савіна.

Так, нещодавно у мережі Інтернет з’явилося повідомлення про те, що Верховна рада України планує розглянути питання про звільнення судді Шевченківського районного суду міста Києва Юрія Кухалейшвілі за порушення присяги судді. У свою чергу, Юридична фірма “Ілляшев та Партнери” взялася надати допомогу народним депутатам в прийнятті такого рішення і готує випуск збірника прийнятих Кухалейшвілі судових рішень.

Як повідомляється, збірник рішень судді Кухалейшвілі буде переданий в Генеральну прокуратуру України для відповідної оцінки і розгляду питання про притягнення Кухалейшвілі до кримінальної відповідальності за статтею 375 Кримінального кодексу України “Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови”. Варто зазначити, що санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.