Борг УЖКГ “Біличі” зріс до 35 мільйонів гривень, – Слюсаренко

Нещодавно в КОДА відбулася нарада щодо вирішення проблемних питань УЖКГ “Біличі”. Про це розповів депутат Ірпінської міської ради Богдан Слюсаренко. 

Нарада відбулася на настійну вимогу депутатів Коцюбинської селищної ради через свідомий зрив підготовки до опалювального сезону 2018-2019 і штучного колапсу комунальної сфери, створеного Ольгою Матюшиною.

На нараді були присутні директор департаменту житлово-комунального господарства КОДА та його заступники, комерційний директор Київоблгазу, директор по роботі з претензіями Київводоканалу, комерційний директор Київобленерго, директор Майстер-енерго, представники Коцюбинської селищної ради і УЖКГ “Біличі.”

В ході наради стали відомі результати господарської діяльності Ольги Матюшиної і її ставлеників в УЖКГ Біличі – ретельно нею приховувані: борги за газ – 25 млн. грн., борги за електроенергію – 1.2 млн. грн., борги перед Київобленерго – 9.3 млн. грн. Разом: 35 мільйонів гривень.

Згідно протоколу наради керівництво КСР в термін до 13.07.2018 року мало надати офіційну письмову пропозицію щодо виходу з даної критичної ситуації. “Але станом на сьогодні протокольне рішення проігноровано, а ситуація продовжує погіршуватися. Ми продовжуємо стукати в усі можливі інстанції і вимагаємо втручання профільних інстанцій і вищого керівництва в штучний колапс створений Матюшиної, – зазначив Слюсаренко.

Як повідомляли раніше ЗМІ, за Ольгою Матюшиною стоїть скандальновідомий чорний піарщик Ірина Федорів, яку звинувачували у розкраданні грантових коштів США. Через мінімізацію податків Ірину Федорів також називають “Іра-59”, оскільки вона у декларації вказала, що купила під Києвом квартиру за 59 доларів за метр квадратний.

Юридичну підтримку злочинам Ольги Матюшиної надає скандальний Олексій Зіневич, якого звинувачували у побитті голови Коцюбинської ТВК Людмили Демченко та в знищенні сотень сосен і дубів для будівництва свого маєтку у Зеленій Бучі.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.