Орієнтувальники з Ірпеня у складі національної збірної показали достойні результати на чемпіонаті Європи

Спортсмени команди «Kyiv region O-team», основу якої складають спортсмени з Приірпіння та Коцюбинського, показали достойні результати на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування у складі національної збірної. Про успіхи своїх вихованців розповіли у «Kyiv region O-team».

Команда дівчат групи Ж16, у складі якої була і спортсменка «Kyiv region O-team» Ірина Полубенцева зайняла 5 місце на естафетних дистанціях. Для Ірини це був перший чемпіонат Європи.

Хлопці ж у категорії М16 вибороли 14 місце серед 26 збірних команд.

«Окремо відзначимо нашого одноклубника Олексія Шипа, який фінішував з першого етапу на 8 позиції», — зазначають у «Kyiv region O-team».

Ще одна українська команда у категорії М18 здобула 16 місце. У складі цієї команди був і спортсмен «Kyiv region O-team» Серафім Ковальчук, який показав один із кращих результатів на заключному, третьому, етапі естафет.

«Щиро дякуємо всім вболівальникам, тренерам, батькам і спортсменам за позитивні емоції. Здається, що вся вітчизняна О-спільнота слідкувала за юними орієнтувальниками: треки, відео трансляції, онлайн результати, соціальні мережі — підтримка відчувалася звідусіль!», — написали у команді.

Нагадаємо, раніше спортсмени команди «Kyiv region O-team» привезли 21 медаль із всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування «GRANIT RACE 2023».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.