Директор Ірпінського ліцею №3 поділився подробицями ремонту спортивних майданчиків закладу

Директор Ірпінського ліцею №3 Станіслав Федоров розповів подробиці капітального ремонту спортивних майданчиків освітнього закладу. Їх допомагають облаштовувати ГО «Епіцентр дітям» та компанія «Епіцентр».

За його словами, майданчик для заняття силовим фітнесом, який вже був у ліцеї, перенесли на інше місце та встановили ще один поруч.

«Вони перенесені всі між великим футбольним полем та баскетбольним. Тобто ми повністю задіяли ті місця, які у нас пустували та не мали ніякого функціонального навантаження. Зараз вони будуть використовуватися максимально корисно для тих, хто приходить займатися», — зазначає Станіслав Федоров.

На місці ж майданчиків для заняття фітнесом почали облаштовувати два поля для міні-футболу. А ремонт великого футбольного поля — вже на фінішній прямій.

«Усі місця, де були влучання, відремонтовані. Встановлено нове покриття, відремонтовано повністю трибуну», — зазначає директор ліцею.

Старі столи для настільного тенісу демонтували, а замість них поставили столи для текболу — гри, що поєднує футбол та настільний теніс.

«Це досить поширене спортивне явище серед молоді. Це стіл як для настільного тенісу, але грають футбольним м’ячем. Доволі цікава та корисна історія», — пояснює директор.

Замість старого покриття — відсіву, на території майданчиків постелять штучну траву. Бігові доріжки також оновлять, цей процес вже триває.

До того ж, буде відремонтовано паркан навколо футбольного та баскетбольного майданчиків, а також бетонний паркан навколо території ліцею.

«Процес іде. Я думаю, що з певним випередженням графіку, але не будемо загадувати. Я впевнений, що до 1 вересня вони закінчать свої роботи і ми знову зможемо насолоджуватися спортивною інфраструктурою нашого ліцею», — прогнозує Станіслав Федоров.

Нагадаємо, ліцей №3 — найбільш постраждалий в Ірпеня навчальний заклад. За відбудову його будівлі взявся дитячий фонд ООН – ЮНІСЕФ. На реалізацію проєкту виділили 4,8 мільйони євро. Меблями та кухонним обладнанням Ірпінський ліцей забезпечить благодійний фонд «Жовто-Блакитні Крила», а прилеглу територію облаштовує ГО «Епіцентр дітям» спільно з компанією «Епіцентр».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.