Олександр Пащинський: Володимир Карплюк необхідний Верховній Раді України

Депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський переконаний, що Володимир Карплюк – це та людина, яка  необхідна Верховній Раді України і зробить все, щоб в Україні життя стало кращим.

“Які люди потрібні у Верховній Раді України? Хто повинен приймати закони, по яких ми живемо? Задається цим питанням мабуть кожна людина. Однозначно, це мають бути освічені, чесні, відкриті, цілеспрямовані, ті, які мають власну думку та своєю працею досягають поставлених цілей, ті, які вміють об’єднувати людей та насправді  люблять свою країну. Таким є Володимир Карплюк, якого я знаю вже 10 років”, – розповів Олександр Пащинський.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.