Ой, а сьогодні Всесвітній день поцілунку!

Сьогодні відзначається Всесвітній день поцілунку. Батьківщиною цього дня вважається Великобританія. На берегах туманного Альбіону в кінці XIX століття визнали, що поцілунок гідний того, щоб мати власне свято, як один із проявів кохання.

Поцілунки в різних країнах світу:

–         В ісламських державах, а також у Китаї та Японії не прийнято цілуватися на публіці. Це вважається непристойним. Європейці ж і американці цілуються всюди.

–         Папуаси взагалі не вміють цілуватися, замість поцілунку вони обгризають вії коханого або вишукують у нього вошей.

–         В Індії люди замість поцілунку шанобливо притискуються носом до щоки партнера.

Рекорди  поцілунків:

–         Найдовший поцілунок: 14 лютого 2013 пара з Таїланду встановила світовий рекорд – вони цілувалися 58 годин 35 хвилин і 58 секунд.

–         Найбільш насичений поцілунками фільм: «Дон Жуан» 1926 року випуску – 191 поцілунок.

–         Найвитриваліший цілувальник: 15 вересня 1990 на Мінессотському фестивалі Альфред Вольфрам поцілував 8001 людину за 8 годин, тобто, по людині за кожні 3,6 секунди. В Ірпені цей титул, безумовно, належить керуючому справами виконкому Максиму Плешку, який нещодавно розцілував Іпінський економічний коледж менше, ніж за дві години.

Цікавий факт: дві третини жінок вважають, що чоловік, який вміє добре цілуватися, обов’язково є відмінним коханцем. Крім цього, поцілунки дуже корисні:

–         позитивно впливають на нервову систему людини;

–         допомагають легше переносити наслідки стресових ситуацій;

–         надають омолоджуючу дію на весь організм;

–         сприяють підвищенню настрою;

–         зміцнюють зуби;

–         стимулюють кровообіг;

–         уповільнюють атеросклеротичні процеси.

Як це робиться

Існує безліч видів поцілунків, і кожен із них має свою особливу техніку.

Французький поцілунок. У Франції його називають «поцілунком душ». Це найромантичніший і найпоширеніший вид поцілунків. Проте саме він викликає багато питань і непорозумінь.

Французький поцілунок – це перш за все контакт язиків, і все, що відбувається між двома закоханими при цьому – добре і правильно. Буває, що обоє партнерів працюють язиками, а буває, що лише один. При цьому можна просто «вивчати територію»: водити язиком по зубах, по внутрішній стороні губ, по верхньому піднебінню. Можна ніжно пестити язики одне одного, можна злегка покусувати кінчик язика партнера. Можна й акуратно посмоктувати язик партнера – загалом, варіацій безліч. Сміливо експериментуйте й пам’ятайте, що головне – це задоволення обох партнерів. Якщо комусь із вас якісь дії неприємні, варто відразу ж їх припинити.

«Вакуумний» поцілунок. Він полягає в тому, що один із партнерів всмоктує язик іншого. Коли через якийсь час повітря з ваших ротів вийде, ваші роти зіллються так міцно, що ви відчуєте біль на межі з насолодою.

Больовий поцілунок. Це легкі пощипування й покусування одне одного.

Смачний поцілунок. Спробуйте цілуватися зі шматочками фруктів, медом або морозивом у роті.

Контрастний поцілунок. Легко доторкнися до партнера одними губами, довго цілуй, ледве торкаючись, і несподівано перейди до палкого французького поцілунку.

«Препоцілунок». Перед поцілунком легенько пройдися язиком по губах партнера. Дуже чуттєво!

Цілуйтеся на здоров’я!

vddcuUXig24

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.