Нелюд у Ворзелі наніс дівчині 25 ножових ран

У Ворзелі затримали ґвалтівника і вбивцю неповнолітньої. Про це повідомляє прес-служба обласного управління МВС.

“О 1 годині ночі до чергової частини Ірпінського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одній з новобудов Ворзеля виявлено тіло молодої дівчини з ознаками насильницької смерті та зґвалтування. Правоохоронці встановили особу потерпілої. Нею виявилася 17-річна місцева мешканка. Судово-медичний експерт на тілі дівчини констатував двадцять п’ять колото-різаних ран в області грудей і шиї і ознаки зґвалтування. На місці події вилучені речові докази, зокрема біологічні рештки, які направлено для проведення відповідних експертиз,” – йдеться в повідомленні.

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів співробітники міліції встановили особу, причетну до скоєння злочину. Міліціонери затримали підозрюваного за місцем проживання у Ворзелі. 20-річний зловмисник, який вже мав проблеми з законом, зізнався у зґвалтуванні та вбивстві неповнолітньої дівчини.

За даним фактом слідчим відділом Ірпінського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нелюду загрожує позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. Досудове слідство триває.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

383597902

Bookmark the permalink.

Comments are closed.