Нові авто отримали комунальні підприємства Ірпеня

Сьогодні автопарк комунальних підприємств в черговий раз поповнився новою технікою. Про це повідомив Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі. 

“За три з половиною роки для ірпінських комунальних підприємств придбано більше 40 одиниць нової сучасної техніки! Радію, що ця тенденція продовжується. Сьогодні УЖКГ “Ірпінь” отримало газель для аварійно-ремонтної бригади, а інспектори КП “Контроль благоустрою міста” відтепер патрулюватимуть вулиці на новому Фіаті”, – зазначив Карплюк. 

Також значно покращиться якість обслуговування й комунально-виробничого підприємства громадського харчування. Для нього придбали два спеціальні автомобілі, обладнані термоконтейнерами. Ними розвозитимуть продукти та гарячі обіди в ті навчальні заклади регіону, де немає власних харчоблоків. 

Як відомо, нещодавно 8 нових автомобілів поповнили сьогодні автопарк бюджетних установ та організацій Ірпеня. 4 легкових “Сітроєна” придбано для наших медиків. 2 “Рено Докер”, обладнаних GPS-навігаторами, отримала Муніципальна варта. Новий “Фіат” зменшить навантаження на стару “Волгу” управління праці і соціального захисту населення. А ще один “Фіат” стане першим спецавтомобілем КП “Служба захисту та лікування тварин”. 

Крім цього, нову техніку отримало і КП “Ірпіньзеленбуд”. Для підприємства придбано автомобіль з 28-метровою вишкою для роботи з високими аварійними деревами.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.