Бюджетні установи Ірпеня отримали нову техніку

8 нових автомобілів поповнили сьогодні автопарк бюджетних установ та організацій Ірпеня. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.


“4 легкових “Сітроєна” придбано для наших медиків. Один із них обслуговуватиме невідкладну допомогу, а три – призначені міським амбулаторіям для оперативного виїзду сімейних лікарів на виклики. 2 “Рено Докер”, обладнаних GPS-навігаторами, отримала Муніципальна варта. Один із них – для щоденного патрулювання, інший – технічний, для виїздів на випадки надзвичайних ситуацій (оснащений генератором, потужним проектором, вогнегасником, драбиною, болгаркою та іншими технічними засобами). Також для інспекторів Муніципальної варти закуплено шість нових велосипедів для патрулювання. Новий “Фіат” зменшить навантаження на стару “Волгу” управління праці і соціального захисту населення. А ще один “Фіат” стане першим спецавтомобілем КП “Служба захисту та лікування тварин” (він обладнаний вентиляційною системою для транспортування тварин, спеціальним боксом та всім необхідним для гуманного відлову тварин – сачком, шприцеметом, петлею для відлову, спеціальним рукавом та захисним костюмом)”, – розповів Карплюк.

Усі автомобілі придбані за кошти міського бюджету. А це – понад 2, 5 млн грн. Переконаний, що це чудова інвестиція у покращення якості послуг наших комунальних служб. Дякую усім, хто щоденн”о трудиться для створення комфортного і безпечного життя в Ірпені”, – зазначив мер.

Фото Олега Гриба

Bookmark the permalink.

Comments are closed.