Німецька Борна вітає Ірпінську громаду із Днем Незалежності України

Німецьке місто-побратим Ірпеня Борна привітало ірпінців із 32-річницею Незалежності України. Відеопривітання записав мер Борни Олівер Урбан. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Ми чітко стоїмо на боці України та передусім на боці нашого міста-побратима Ірпінь. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року в нашому місті знайшли прихисток 200 українців, а зараз у нас проживає 160 громадян України. Коли я в липні зустрічався з моїм колегою Олександром Маркушиним тут, у ратуші Борни, я запевнив його про продовження підтримки Ірпеня й надалі. Ми передали значну кількість гуманітарної допомоги і будемо передавати ще. Наразі ми чекаємо на схвалення дозволу для передачі двох автомобілів – пожежного та для технічної допомоги. Слава Україні! Слава місту-герою Ірпеню!», — зазначив у своєму привітанні міський голова Борни.

Варто зазначити, Ірпінь та Борна відновили свої побратимські стосунки у 2016 році, коли тодішній мер Ірпеня Володимир Карплюк та бургомістерка Борни Сімоне Лудтке підписали оновлений меморандум про співпрацю.

Нагадаємо, з Днем Незалежності України Ірпінську громаду також привітав мер американського міста-побратима Мілвокі Кавальє Джонсон.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.