Вціліла ірпінчанка розповіла про воєнні злочини росіян

Під назвою «Блокпост смерті» правоохоронці Київщини опублікували відеорозповідь вцілілої ірпінчанки Людмили про нечувані звірства росіян. Колону з 12 машин цивільних, у якій була пані Людмила, окупанти розстріляли на виїзді з Ірпеня.

5 березня російські окупанти встановили блокпост на вулиці Олега Кошового на виїзді з Ірпеня. Саме цією дорогою 6 березня і намагалися виїхати з оточеного міста ірпінці.

«Ми весь час їхали і весь час у нас стріляли», — розповідає Людмила на місці подій.

Після того, як усі 12 машин зупинилися, росіяни наказали вцілілим людям вийти з машин.

«Їм було все одно, у них не було такої прям агресії. Вони пояснювали нам, що це їхня робота. Це було для них норма», — зазначає ірпінчанка.

Усіх вцілілих відпустили, але не дали забрати ні трупи, ні важкопоранених людей, які не могли самостійно піти. Під час розстрілу колони загинули матір та свекруха Людмили.

Переглянути відеоісторію можна ТУТ.

«Поліція встановила трьох росіян, причетних до розстрілів. Правоохоронці вже скерували обвинувальний акт до суду. Світ має знати правду про звірства росіян», — зазначають правоохоронці.

Довічне ув’язнення загрожує трьом окупантам: командиру Стєніну Станіславу, сержанту Буряку Олегу та рядовому Бірюкову Григорій.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.