Наталія Семко: «У політиці і складно, і легко»

12606794_1062642810454916_854459034_n

Заступник Ірпінського міського голови Наталія Семко ділиться думками щодо ролі політики у своєму житті, роботи в команді Володимира Карплюка і баченням майбутнього Ірпеня.

Наталія Григорівна, Ви багато років займалися політикою, чому?

– Напевно, за покликом сердця. Для чого ми приходимо в цей світ? Щоб зробити щось хороше, залишити про себе спогади і втілені проекти.

У дитинстві мене виховували людиною, яка прагнула б щось зробити для своєї країни. У процесі трудової діяльності мені постійно траплялися люди, які надихали своєю працездатністю і альтруїзмом. Ключову роль у моєму життя відіграло навчання в Німеччині. Я навчалась в Міністерстві економіки м. Мюнхен. Там прийшло розуміння, як треба любити свою Батьківщину. Німецький патріотизм і професіоналізм – зробили їх країну успішною. Це гарний приклад для України.

У політиці і складно і легко. Якщо прийти в політику з чистим і відкритим серцем, щоб працювати на благо людей, все буде виходити! Я людина творча, люблю створювати. Коли менше слів, а більше діла – люди бачать і цінують це.

Я постійно вчуся, зараз у мене вже 4 вищі освіти і я продовжую вчитися. Адже не можна знати всього, але прагнути до досконалості необхідно!

Ви зараз у комманді Володимира Карплюка, як Вам працюється?

– Дуже добре. На виборах ми працювали з повним взаєморозумінням. Мені вже тоді сподобалася вся команда. Працювали на одному диханні, дуже злагоджено, можна сказати, як єдине ціле. Мало таких колективів, де так приємно і комфортно працювати. Володимир Андрійович дуже розумний і грамотний керівник. Він мислить глобально. Він завжди все пам’ятає, завжди в курсі складних питань. Він відмінний господарник. Дуже багато чого можна навчитися і в нього, і у Дмитра Вікторовича Христюка. Є розуміння загальної справи. Це дуже добре, це значить, ми разом зможемо реалізувати намічені грандіозні плани, для блага регіону.

У Вас такий величезний сегмент роботи – гуманітарні питання. Як Ви справляєтеся?

– Намагаюся. Мені допомагає наша команда. Проблеми вирішуємо колегіально, у стислі терміни. Відпрацьовуємо алгоритми взаємодії. Намагаємося чути один-одного.

Яким Ви бачите майбутнє Ірпеня?

– Я думаю, протягом найближчих 2 років, ми перетворимо Ірпінь в європейське процвітаюче місто. Реалізуємо всі намічені проекти. Зробимо все для того, щоб жити в Ірпені було комфортно і приємно!

 

Розмову вела Катерина Цибуліна

Bookmark the permalink.

Comments are closed.