Лобода: про поїздку в Росію в Ірпені ніхто не знав

Про поїздку на ток-шоу в Росію Наталія Лобода нікого до відома не ставила, а прив’язування до скандалу політики вважає дешевою маніпуляцією. Про це мати співачки написала на власній сторінці у соцмережі. 

“Я взяла участь у ток-шоу “Пусть говорят” як мама своєї дочки Світлана Лободи. Як людина, яка бачила труднощі, які пройшла на своєму шляху Світлана – моя дитина. Моя поїздка і участь у ток-шоу є виключно моєю і виключно особистою справою, і жодним чином не пов’язана з моєю депутатською чи громадською діяльністю”, – зазначила Наталія Лобода.

За словами Лободи, намагання прив’язати до цього скандалу депутатську діяльність є примітивною маніпуляцією і не має нічого спільного з реальністю. “У своїй депутатській діяльності я була, є і завжди буду патріотом свого рідного міста Ірпінь”, – заявила депутат міськради.

Люди в соцмережі по-різному зреагували на таку поїздку. Через агресію Росії проти України багато хто звинувачує депутатку у вчиненому, але й чимало людей, і, зокрема, мешканців Ірпеня, поставилися із розумінням до такої ситуації.

Як відомо, віднедавна ЗМІ жваво обговорюють візит в Росію Наталії Лободи на передачу “Пусть говорят” із телеведучим Андрієм Малаховим, куди вона приїхала разом із своєю донькою Світланою Лободою. 

Наталія Василівна є депутатом Ірпінської міської ради з 2015 року. Вона балотувалась по виборчому округу №2. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.