Завтра відбудеться сесія Ірпінської ради

16 березня о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м. Ірпінь вул. Шевченка, 2-а) відбудеться позачергове засідання Ірпінської міської ради. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.

На розгляд сесії винесено наступні питання: про внесення змін до рішення 26-ї сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання від 22.12.2016 року № 1694-26-VІІ “Про міський бюджет м. Ірпінь на 2017 рік”, про внесення змін до міської комплексної програми “Турбота” на 2016-2020 рр., про затвердження Угод про внесення змін до договорів про залучення коштів замовників будівництва об’єктів архітектури на розвиток інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури м. Ірпінь, про затвердження протоколу засідання конкурсної комісії з розгляду питань про надання в оренду комунального майна, про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Ірпінь будівельних матеріалів для ремонту ігрової кімнати в Ірпінській дитячій міській лікарні.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії” (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.