На Міжнародному форумі «ReBuild Ukraine 2023» у Варшаві презентують проєкти реконструкції та відновлення Ірпінської громади

14-15 листопада 2023 року у Варшаві (Польща) відбудеться Міжнародний форум ReBuild Ukraine 2023. Це міжнародна офлайн платформа для залучення зовнішнього фінансування з метою відбудови України. Ірпінська міська рада спільно з Фондом відновлення Ірпеня представлять проєкти реконструкції, відновлення та інвестиційні проєкти на Міжнародному форумі ReBuild Ukraine у Варшаві. Про це повідомили у Фонді відновлення Ірпеня.

«Запрошую Вас зустрітися 14-15 листопада у Варшаві на національному стенді громади на Міжнародному форумі ReBuild Ukraine. Я поділюся успішним досвідом відбудови нашої громади. Я покажу ті проєкти, які вдалося відбудувати. Ми чітко розуміємо, що тільки об’єднавшись, ми зможемо повернути українців додому і відбудувати їхні оселі. Запрошуємо інвесторів, меценатів та виробників до процесу відновлення України та нашого міста! Щоб ви стали друзями Ірпеня і допомогли у відбудові. Зі своєї сторони ми гарантуємо якість, швидкість та прозорість використання вашої допомоги. Чекаємо Вас!», — розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.