Михайлину Скорик-Шкарівську звинуватили у крадіжці фото

Фото: 04597.com.ua

Відома у Приірпінні чорна піарниця Михайлина Скорик-Шкарівська знову використовує чужі фото. У своїй групі “Ірпінь Daily” екс-журналістка опублікувала фото інфекційного відділення Ірпінської лікарні, зроблені журналістами інтернет-видання 04597.com.ua.

Нагадаємо, Скорик уже звинувачували у тому, що вона публікує фото інших користувачів без їх згоди. екс-журналістка виклала фото з будинками Ірпеня, не вказавши, що це світлина іншого користувача. У свою чергу, автор обурливо відреагувала на такі дії “активістки”.

Як відомо, Михайлина Скорик-Шкарівська з метою отримання політичних дивідендів постійно запускає фейки про інфекційне відділення Ірпінської лікарні. Зокрема, вона повідомила, що там немає пандусу. Після цього користувачі соцмереж висміяли її, опублікувавши фото пандусу та звинувативши у розповсюдженні фейків. Також Михайлина Скорик-Шкарівська запустила фейк про те, що на вході в поліклініку Ірпеня вимірюють температуру ртутними термометрами. Після цього у мережі опублікували фото, на якому видно, що температуру відвідувачів поліклініки Ірпеня вимірюють сучасним електронним безконтактним термометром.

Як відомо, Михайлина Скорик-Шкарівська очолює Київську обласну організацію політичної партії “Голос” та виконує чорнопіарні замовлення екс-регіоналів та дерибанників Лісової Бучі.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.