Ірпінські пожежники відправилися до Чорнобиля гасити пожежу

Сьогодні в 6 ранку 36 рятувально-пожежна частина міста Ірпінь відправилася до 4 реактору ЧАЕС для несення служби. Про це розповів голова Громадської ради учасників АТО Антон Головенко.

“Пожежу не можна назвати звичайною, вогонь простягнувся більш ніж на 100 км і наблизився до реактора … Ми проявили свою солідарність з нашими хлопцями та забеспечили від громади продуктами та водою. У всіх настрій був гарний. Подякували всім. Видно було, що хлопці не очікували… І це зрозуміло. Не так часто їх балували увагою”, – зазначив Головенко.

Головенко закликає всіх, хто займається в Ірпені волонтерством, не забувати і про наших пожежників. “Тим паче скоро ми будемо відзначати річницю трагедії на ЧАЕС. Це буде дуже доречно. 
Та і взагалі є один великий плюс серед цієї біди. Громадяни звертають увагу на такі насправді мужні професії як військові, лікарі, пожежники … Скоро і до поліції час прийде)”, – додав Головенко.

Нагадаємо, днями в Ірпені стартував Великодній марафон. Волонтерський штаб на чолі з Антоном Головенком доставляють пасочки для тих, хто цього потребує.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.