Михайлину Скорик звинуватили у крадіжці фото

Відому у Приірпінні “активістку” Михайлину Скорик звинуватили у тому, що вона публікує фото інших користувачів без їх згоди. 

Так, нещодавно Скорик виклала фото з будинками Ірпеня, не вказавши, що це світлина іншого користувача. В свою чергу, автор обурливо відреагувала на такі дії “активістки”.

“Хочу заявити!!! Адміністратори Ірпінь Daіlly, зокрема М. Скорик, я проти того, що б ви використовували мої фотографії в своїх постах!! Мало того, що заблокували, так ще не вказуєте ім’я автора! Ніде більше такого немає! Я не перший раз бачу, як ця група використовує чужі фото, видаючи їх за свої!”, – обурилася Світлана Мішина. 

Користувачка соцмережі заявляє, що це не одне фото, яке використовувала Михайлина Скорик. “Чотири пости з моїми фотографіями!! І тільки в одному було написано чиє (до моменту, поки мене не заблокували)! Негарно блокувати як в групі, так і самої Скорик, після цього красти мої фото, навіть не вказавши прізвища!”, – зазначила Світлана Мішина.

Нагадаємо, що нещодавно Скорик була спіймана на брехні. Справа стосувалася розподілу державної субвенції на освіту. Активістка написала, що на освіту Ірпеня державою виділяється чимала сума  і ці кошти залишаються невикористаними. Слова “активістки” спростував директор ірпінської ЗОШ № 13 Володимир Захлюпаний. 

Крім цього, Михайлина Скорик фігурувала у скандалі з підтримкою Януковича на Інтері під час Революції Гідності. Книга Віктора Януковича “The road to success” (“Дорога до успіху”) займала чільне місце в офісі журналістки Михайлини Скорик під час її роботи головним редактором “Подробиць”. А робочий стіл прикрашали російські рублі.

Також журналістка засвітилася у скандалі зі зрадою чоловіка, який перебував у АТО, про що відверто розповіла рідна сестра чоловіка. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.