Михайло Лакей: я побачив істотні зміни у розвитку Ірпеня, як мером став Володимир Карплюк

Голова ГО “Перший номер” у м. Ірпінь Михайло Лакей розповів, що істотні зміни в соціальній сфері і в спортивному напрямку Ірпеня відчув тоді, коли Володимир Карплюк став мером.

“Протягом  10 років я займаюсь з дітьми і постало питання про розвиток спортивної інфраструктури міста. Після того, як Володимир Карплюк став мером Ірпеня, ми відчули активні зміни в соціальній сфері і в спортивному напрямку. У наших садочках і школах почали будувати спортивні майданчики і це призвело до покращення рівня підготовленості спортсменів  цього регіону. Я дуже хочу, щоб так само розвивався спорт у нашій країні, тому 21 липня я віддаю свій голос за Володимира Карплюка”,- сказав Михайло Лакей.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.