Тенісний центр “Віккорт” провів День відкритих дверей

Один із найкращих тенісних центрів України – “Віккорт” – провів День відкритих дверей для дітей Києво-Святошинського району. Усі охочі мали добру нагоду познайомитися зі “школою тенісного м’яча”. Щоб передати дітям принади цього популярного виду спорту, до роботи залучили усіх тренерів Центру.

Заслужений тренер України Альона Свєтова зазначила: “У нас регулярно проводяться клубні дні, один з таких днів – це проведення сьогоднішнього  відкритого уроку. Їх ми проводимо для популяризації тенісу”.

“Як правило, в нас в країні проводяться заходи в підтримку когось. Ми провели цей захід в підтримку кандидата  Володимира Карплюка. Це чоловік спортивний, сильний менеджер і нам близькі його принципи. Я вважаю такі люди потрібні у Верховній Раді України, бо вони дійсно боліють за країну, за наше майбутнє. Ми будемо надіятись, що у нього все вийде і ми разом будем розвивати спорт в нашій країні”,- зазначив засновник тенісного центру Сергій Лашкул.

Діток з  5-ти річного віку та старше  знайомили з м’ячами і ракетками, вчили складному процесу руху по корту з предметом в руках. Все це було безкоштовно. Юні тенісисти охоче приміряли переможні місця на п’єдесталі завзято розповідали, чому новому сьогодні навчились.

Фото ITV

“Мені найбільше сподобалась подача справа і зліва, ще сподобалось м’яч підкидати.  Я вдячний цьому тенісному центру”,- розповів учасник заходу.

Детальніше – у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.