Мунварта реагуватиме на звернення мешканців багатоповерхівок по всьому Ірпеню

З 1-го лютого, в якості експерименту, ірпінська муніципальна варта готова реагувати на звернення які надійшли на цілодобову “гарячу лінію” Муніципальної варти по проблемах дворових територій. Про це повідомили на сторінці КП “Муніципальна Варта” Ірпінської Міської Ради .

Звернутись можна з приводу:
– порушення громадського порядку;
– розпиття алкогольних напоїв;
– наявність підозрілих осіб;
– засмічення місць загального користування;
– порушення правил благоустрою міста Ірпінь;
– порушення правил тримання собак і котів.

Як відомо, мешканці Ірпеня, які були на прийомі чи звертались на “гарячу лінію” першого заступника Ірпінського міського голови — Олександра Маркушина зауважують, що завдяки присутності муніципальної варти підтримується громадський порядок в парках, скверах, на центральній площі, проте існує проблема порушень громадського порядку та певних норм поведінки в місцях, де інспектори муніципальної варти не здійснюють патрулювань.

За словами жителів міста, при зверненнях в разі порушень громадського порядку на прибудинковій території їх будинків, муніципальна варта по причині того що це не її зона відповідальності, рекомендує звернутися до поліції.

“Шановні громадяни, по можливості робіть фото та відеофіксацію правопорушень! У разі якщо виявлене адміністративне правопорушення буде в компетенції МВ, інспектори відреагують відповідно до чинного законодавства — при малозначності порушення інспектор може обмежитись усним зауваженням, а якщо воно більш серйозне — скласти адмінпротокол. У випадку неналежності порушення до меж компетенції муніципальної варти, правопорушник і матеріали, які підтверджують факт правопорушення, будуть передані правоохоронним органам для подальшого реагування”,- наголосили муніципали.

Реагування можливе виключно за умови наявності заявника (свідка)! Це ваш дім, і саме ви в першу чергу маєте бути зацікавлені у тому, щоб на дворовій території було безпечно і комфортно для вас та інших жильців!

“Гаряча лінія” Муніципальної варти працює 24/7: (045 97) 60-400;  (073) 070-05-57.


Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.